INFO | ochrana osobných údajov | katarinakralikova.sk


Údaje o fyzických osobách, ktoré zbieram:

  • e-mailová adresa
  • IP adresa

Účel, na ktorý osobné údaje potrebujem:

  • zasielanie e-mailom linky na blogy ako VÍKENDOVÉ ČÍTANIE
  • zasielanie e-mailom pripomienky na prehliadky 8, 4 a 2 dni vopred
  • sledovanie štatistiky čítanosti blogov

Spôsob, akým osobné údaje zbieram:

Miesto, kde mám osobné údaje uložené:

  • v adresári MS Outlook v mojom notebooku, ktorý je chránený heslom a nachádza sa u mňa doma

Správca osobných údajov:

  • Mgr. Katarína Králiková, Zochova 16/ XI., 811 03 Bratislava, info@katarinakralikova.sk, 0915546132

Osoby, ktoré majú prístup k osobným údajom:

  • Mgr. Katarína Králiková

Doba uchovávania osobných údajov:

  • odo dňa registrácie do dňa odhlásenia sa

Práva súvisiace so spracovaním osobných údajov

(Na základe zákona o ochrane osobných údajov a ďalších právnych predpisov najmä Všeobecného nariadenia o ochrane osobných údajov)

  • právo svoj súhlas kedykoľvek odvolať
  • právo svoje osobné údaje upraviť, doplniť
  • právo požadovať obmedzenie spracovanie osobných údajov
  • právo v určitých prípadoch namietať proti spracovaniu svojich osobných údajov
  • právo požadovať prenesenie svojich osobných údajov
  • právo na prístup k svojim osobným údajom
  • v určitých prípadoch právo na upozornenie o porušení zabezpečenia osobných údajov
  • právo "byť zabudnutý", tzn. právo na vymazanie osobných údajov, ak ich spracovanie nenariaďuje iný právny predpis alebo iná zákonná povinnosť
  • máte právo sa dotázať, aké osobné údaje o vás spracovávam

Viac informácii o GDRP

  • Všetky informácie o GDPR sú na webovej stránke Úrad na ochranu osobných údajov
  • GDPR (anglicky General Data Protection Regulation) je právne záväzná regulácia, ktorá zavádza úplne nové pravidlá v oblasti ochrany osobných údajov, a to vrátane vysokých sankcií za ich porušenie.
  • Tým, že tieto pravidlá boli prijaté formou európskeho nariadenia, GDPR sa vo všetkých krajinách Európskej únie uplatní jednotne. GDPR má navyše prednosť pred všetkými európskymi zákonmi o ochrane osobných údajov, ktoré budú mať voči GDPR hlavne doplnkovú funkciu.

Spôsob odhlásenia, vymazania a zabudnutia osobných údajov:

  • výmazom z adresára, kde sú osobné údaje uložené

Prehlásenie

  • Čestne prehlasujem, že dôvera, s ktorou ste mi zverili svoje osobné údaje je pre mňa posvätná rovnako ako zákony a nariadenia Európskej únie a preto urobím všetko preto, aby boli vaše osobné údaje u mňa v bezpečí.

V Bratislave, 24. mája 2018

Mgr. Katarína Králiková, v. r.